مشاوره حقوقی رایگان - جنس نسیه دادم فرار کرده ، بلاک کرده و خونه شون هم جابجا شده

بسمه تعالی
باسلام و عرض ادب خدمت وکلای گرامی
خداقوت
وقتتون بخیر
بنده خشکبار و میوه به ارزش تقریبی 8 تا 9 میلیون به یکی از دوستان دادم اما بعد از چند ماه که برای تسویه حساب باهاش تماس گرفتم فهمیدم که مرا بلاک کرده و با شماره ی هر کدام از دوستانی که هم من و هم او را میشناختند تماس میگرفتم گوشی را برنمیداشت و آن ها را هم بلاک میکرد
الان نمیدونم چکار کنم
ممنون میشم اگر راهنماییم بفرمایید
با سپاس و تشکر از شما .
و اینکه اگر بفرمایید برای شکایت این ماجرا را به چه جرمی باید ثبت کنم نیز ممنون میشوم
مواردی که ازش دارم
اسم و فامیل و شماره تماس خودش و احتمالا نام پدرش و کدپستی خانه قبلیشان
و اقلامی که برده رو هم در واتساپ با تاریخ نوشته و برایم فرستاده
به نظر شما از راه های قانونی نیروانتظامی و ... به نتیجه میرسم ؟
به خودش دسترسی ندارم
هم دانشگاهی بودیم چند سال پیش دانشگاهمان تمام شده مدرکش را هم گرفتیم
سپاس فراوان
و تشکر از شما وکلای گرامی

و سوال آخر اینکه آیا میتوان گفت که این خیانت در امانت بوده و به جرم خیانت در امانت از او شکایت کرد ؟
خیانت در امانت بوده دزدی بوده یا ؟

پاسخ ها :

عدم پرداخت وجه جنس توسط مشتری عدم پرداخت وجه مطالبه وجه خیانت در امانت