مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت قراردادی به پیمانی سرپرست خانوار

با سلام و احترام
با عنایت به اینکه اینجانب از سال 85 نیروی قراردادی (انجام کار معین) و دارای شناسه می باشم و در تاریخ 1/8/88 نیز بعنوان سرپرست خانوار
در اداره کل میراث فرهنگی زاهدان مشغول به کار بودم تاکنون در خصوص تبدیل وضعیتم هیچ اقدامی از سوی اداره کل انجام نشده و با توجه به اینکه اینجانب به مدت سه سال نیز منتقل اداره کل میراث خراسان رضوی شده ام خواهشمندم در خصوص انجام مراحل قانونی در خصوص پیگیری تبدیل وضعیتم اینجانب را راهنمایی فرمایید ..

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مرحله خاصی ندارد.یاالله