مشاوره حقوقی رایگان - آیا راننده ای که از پشت زده می تواند ادعای شکایت کند؟

راهنمای چپ را زدم و ماشین را کمی مایل به چپ کردم صبر کردم تا پراید از لاین کناری رد شود تا خواستم حرکت کنم ماشین از پشت سرم که در حال صحبت با موبایل بود به درب راننده برخورد کرد و فورا ماشین را به عقب حرکت داد چون اتفاق خاصی برای ماشینم نیفتاده بود بدون توجه به فحاشی راننده عقب به راه خود ادامه دادم امروز صبح اتفاقی مرا دیده و می گوید تو همانی هستی که به ماشین من زدی و فرار کردی از پلاک هم عکس گرفته و می گوید شکایت می کند. آیا با این ادعا می تواند کاری کند یا خیر