مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث مادربزرگ

سلام، روز بخیر. مادربزرگ من از طرف پدری زمینی به ارث داشتند و مشترک بین خواهران و برادرانشون که توسط برادرشون تقسیم ارث نشده بود. همه این عزیزان فوت کردن و زمین به دست پسران برادر مادربزرگم رسیده است که منکر این قضیه شدند که بقیه خواهران پدرشون هم در زمین شریک بودند. زمین حدود یک ماه پیش به صورت مخفیانه به فروش رسید و پول آن بین خودشان تقسیم شد. الان ما میتوانیم کاری در جهت رسیدن به حقمان انجام دهیم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

زمین می بایست به وراث مادر بزرگ برسد. ابتدا انحصار وراثت و سپس تحریر و تقسیم ترکه مطرح نمایید. فروش زمین می تواند مصداق فروش مال غیر باشد( اگر مادر بزرگ در زمان حیات خود زمین را به برادر خود نفروخته باشد)

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام، با برگه های انحصار وراثت دادخواست مطالبه سهم الارث بدهید