مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی مهریه

با سلام. اگر من مهریه را از طریق اجرای ثبت به اجرا بگذارم با توجه به این که مهریه 114 سکه هست آیا اگر تمام 114 سکه را به اجرا بگذارم هزینه ی دادرسی من زیاد نمی شود؟ اگر ابتدا مقداری کمی از سکه را به اجرا بگذارم و خانه 150 متری و ماشین 206 همسرم که در استان لرستان معلم هستند را از طریق اجرای ثبت توقیف کن،م آیا برای مطالبه ی بقیه ی مهریه همسرم میتواند خانه و ماشین را از توقیف خارج کند؟ چگونه من باید عمل کنم که هزینه ی دادرسی کم شود و هم مهریه ام را بگیرم قبل از اینکه اموال را انتقال دهد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اجرای ثبت در ابتدا هزینه دادرسی ندارد. حق اجرا حدودا 300 هزار تومان. بعد از شناسایی و وصول اموال نیم عشر را از مال برمیدارد.
یک خانه جزء مستثنیات دین است و توقیف نمیشود. ولی خودرو و یک چهارم حقوق اش توقیف میشود