مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

با سلام و خسته نباشید
چند سالی هست که با همسایمان درگیری داریم (به دلیل آزار و اذیت) طی یه درگیری شروع به فحاشی و تهمت زدن به بنده که مواد مخدر مصرف میکنم
میخواستم بدونم میشه ادعای حیثیت کرد و چه مدارکی لازم است

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می توانید با معرفی شهود از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کیفری توهین و افترا ثبت نمایید.

محمدرضا پرهیزکاری

جناب آقای محمدرضا پرهیزکاری :

با سلام. با توجه به توضیحات متخصر شما، ایشان علاوه بر توهین مرتکب جرم افترا نیز علیه شما شده اند. در امور کیفری با توجه به اهمیت علم قاضی در صدور رای، میتوان تکنیک هایی به کار برد تا این امر میسر شود. اطلاعات بیشتری از جانب شما نیاز است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد شهادت شهود می توانید طرح شکایت نمایید