مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه تاخیر تادیه

باسلام و خسته نباشید به تمامی پرسنل مجموعه . بنده مبلغ 420 میلیون تومان از شخصی چک داشتم. تاریخ سررسید چکم تیرماه سال 95 میباشد. پروسه شکایت حقوقی انجام دادم و محکومیت را به انضمام خسارت تاخیر تادیه و خسارت هزینه دادرسی و پول وکیلم را طبق شاخص بانک مرکزی گرفتم. لطفا بفرمایید 420 میلیون من از تیر 95 تا تیر ماه 1400 دقیقا چقدر شده. البته محاسبه برمبنای سالانه را بفرمایید که جدیدا دادگاهها بر همین مبنای سالانه تاخیر و تادیه چک را دارن محاسبه میکنن. ممنونم. لطفا دقیق بفرمایید. دقیقا 5 سال تاخیر تادیه محاسبه بفرمایید.

پاسخ ها :

سيد حسن  حسيني

جناب آقای سيد حسن حسيني :

سلام اینکه شما هزینه دادرسی و پول وکیل را بر اساس شاخص دریافت نمودید طبیعتا اجرای احکام مدنی بر اساس شاخصی که دارند باید خسارت تاخیر شما را محاسبه بکنن و این موضوع یک موضوع حقوقی نیست به اجرای احکام مدنی مراجعه نمایید تا میزان خسارت تاخیر در تادیه شما را حساب نمایند و به شما اعلام کنند با تشکر