مشاوره حقوقی رایگان - شکایت الزام به تنظیم سند

با سلام.
بنده برای الزام به سند از دو شخص شکایت کردم.
شخص الف کسی که از اون ماشین رو خریدم و پلاک از ایشون به من تعویض پلاک شده است.

شخص ب که شخصی هست که شخص الف از اون ماشین رو خریده است.

حال قاضی شخص ب رو محکوم به تنظیم سند کرده است ولی دفترخونه این رای رو قبول ندارد و میگوید باید شخص الف محکوم شود یا هر دو محکوم شوند تا طبق برگ انتقال پلاک
سند از شخص الف به بنده منتقل شود و در غیر این صورت راهی ندارد.

این موضوع رو به قاضی توسط لایحه با موضوع اصلاح رای اعلام کردم.

ولی قاضی به مدیر شعبه گفته رای من مشکلی ندارد و درست است و مشکل از دادخواست بوده و باید مجدد از اول دادخواست بدهند و شکایت کنند.

بنده یک سال از وقت خودم رو هدر دادم و کلی هزینه شده است. شما بگویید چی کار کنم؟ همین پرونده مگر اصلاح نمیشود؟

لازم به ذکر است پرونده قبلا مختومه شده و به اجرای احکام رفته است.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شخص ب مالک رسمی واصلی خودرو باشد رای ایراد قانونی ندارد مگر انکه روابط قراردادی بین الف و ب صرفا در حد قولنامه باشد

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

پرونده شما باید مطالعه شود