مشاوره حقوقی رایگان - غیبت بیش از 6 ماه از ارتش

سلام. بنده به مدت 13 سال در نزاجا خدمت نمودم و به علت بیماری اعصاب و روان و چندین مرتبه بستری بودن در بیمارستان دیگر توان خدمت ندارم و در حال حاضر بیش از 6 ماه غیبت دارم و از دادگاه برای من ابلاغیه آمده است. میخواستم بدونم روند دادگاه به چه شکلی هست؟ من قصد بازگشت به خدمت ندارم. آیا دوباره اعاده به خدمت میکنند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تعهد خدمتی داشته باشید بله . در غیر این صورت تقاضای بازخریدی و یا بازنشستگی زودتر از موعد نمایید