مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن وام

با عرض سلام بنده چند سال پیش یه وام 20تومنی گرفتم از بانک تجارت یه ساله ورشکست شدم نتونستم وامم را تمدید کنم الان یک ساله اقدام کرده بانک به وکیل داده یک ماه پیش اخطاریه آمد به خونه پدرم منم شهرمون نبودم نتونستم برم دادگاه. الان دوست و بالم بسته هست ولی بعد عید تیر می تونم تسویه کنم پول میاد دستم و دوتا ضامن دادم یکی بازاری و یکی کارمند من چطوری وقت. بگیرم؟ تا بعد عید ؟ میترسم جلب ام کنن میشه؟ یا کاری در دادگاه داشتم می تونن اونجا منو جلب بکنن؟ من می توانم از بخشودگی جرایم استفاده کنم ولی باید 20تومن یه جا واریز کنم. می توانم 10تومن بدم و مابقی آنرا وقت بگیرم یا قسطی واریز کنم؟ امروز یدونه دادنامه از شورا آمده بیست روز واخواهی در این مرجع و پس از انقضای بیست روز قابل تجدید نظر در محاکم محترم عمومی حقوقی میباشد. یعنی چه؟ منم متنی نوشتم دادم یکی برد شورای و 100تومن تمبر باطل کردم ولی گفتن باید برای دفاعیه خودشان بیاد وگرنه نمیشه من که خودم نمی تونم برم چیکار کنم؟ اگه زحمتی نباشه یه متنی را اینجا ارسال کنید تا من بنویسم و ببرم شورا. با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما با واخواهی کردن تجدیدنظرخواهی کردن می توانید پرونده را تا تیرماه کش دهید .اگر می توانید وکیل بگیرید تا کارتان انجام شود