مشاوره حقوقی رایگان - سهم از چاه آب

سلام.
٣٠ هكتار زمين كشاورزي از طريق دادگاه مشخص شد كه سهم شوهر خدا بيامرز من از ارث پدري هست. فقط يک خواهر سهم از زمين میبرد و چون زمان حيات همسرم ايشان محضر نرفته بودند
الان ادعا ميكنند كه داخل چاه آب كه همسرم خودش زحمت كشيده بود و چاه زده هم سهم دارند. آيا درست هست ؟
ممنون

پاسخ ها :

سهم از چاه آب چاه آب در زمین کشاورزی چاه آب زمین کشاورزی ارثی