مشاوره حقوقی رایگان - ادعای رنگ دار بودن خودرو فروخته شده

با سلام. من سه سال پیش خودرو صفر کیلومتر که از نمایندگی تحویل گرفتم و فقط تا پارکینگ خانه آمده و فروختم. بعد 3 سال خریدار از من شکایت کرده که ماشین از دو طرف رنگ دارد و زمان انجام معامله کارشناسي از سوی خریدار انجام نشده و قولنامه هم ننوشتیم و فقط سند شده است. با این شرایط آیا نیاز به وکیل دارم یا دادگاه ممکن هست بر علیه من رای بدهد؟ ممنون.

پاسخ ها :

ادعای رنگ دار بودن خودرو فروخته شده معامله خودرو خودرو رنگ دار خودرو