مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی مادر

با سلام
بنده دختر 36 ساله مجرد هستم و تا حالا ازدواج نکردم و با مادرم زندگی میکنم. پدرم مارو رها کرده و ما تنها زندگی میکنیم. ولی مادرم رو طلاق ندادن و فقط رفتن
مادرم حقوق بازنشستگی میگیرن
میخوام ببینم بعد از مادرم این حقوق به من تعلق میگیره؟
با توجه به اینکه پدرم حقوق بگیر نیست و از بیمه چیزی نمیگیره اما مادرم رو طلاق ندادن
ایا نیازه برای اینکه حقوق بعد از مادرم به من برسه طلاق مادرم رو غیابی بگیرم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله فقط به شما تعلق میگیرد و نیاز به کاری نیست پدرتان حقی ندارد