مشاوره حقوقی رایگان - خارج کردن سکه کلکسیونی از کشور

سلام وقت بخیر،
یکی از دوستان من خارج کشور زندگی میکنه و کلکسیون داره، ازم خواسته یک سری سکه تهیه کنم و براش بفرستم، میخواستم ببینم خروج این سکه ها با توجه به دوره تاریخیشون قاچاق حساب میشه یا خیر؟ سکه هایی که ازم خواسته براش بفرستم این موارد هستند:
- ٢ تا سكه مظفرالدين شاه
- ١ مدال رضاشاه
- ٣ تا هم مدال پهلوى دوم
ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

‌قانون راجع به حفظ آثار ملی
‌مصوب 12 آبان ماه 1319
‌ماده اول - کلیه آثار صنعتی و ابنیه و اماکنی که تا اختتام دوره سلسله زندیه در
مملکت ایران احداث شده اعم از منقول و غیر منقول با رعایت ماده13 این قانون
می‌توان جزء آثار ملی ایران محسوب داشت و در تحت حفاظت و نظارت دولت می‌باشد.
‌ماده دوم - دولت مکلف است از کلیه آثار ملی ایران که فعلاً معلوم و مشخص است و
حیثیت تاریخی یا علمی یا صنعتی خاصی دارد فهرستی‌ترتیب داده و بعدها هم هر چه از
این آثار مکشوف شود ضمیمه فهرست مزبور بنماید. فهرست مزبور بعد از تنظیم طبع شده و
به اطلاع عامه خواهد‌رسید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام از مصادیق خروج غیر قانونی سکه می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
به نظرم در این خصوص از میراث فرهنگی استعلام کنید تا بعدا خدای نکرده مشکلی پیش نیاد