مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به سرقت از شرکت

با سلام خدمت وکلای عزیز
بنده به دلیل پرداخت نکردن چند ماه حقوق از شرکتی خارج شدم و به کار دیگری مشغول شدم. زمان خروج من حتی زودتر از بیشتر همکاران بوده و شرکت دوربین داشته الان به عنوان متهم به دزدی شکایت کرده و جلسه اول بازپرسی پشت سر گذاشتم که شاهدی اوردن از مشتری های مجموعه که به دروغ گفته بوده مدرک که شرکت ما صادر کرده برای ایشون دست متهم تماس گرفته درخواست پول کرده! مدرک دست بنده نیست و زمانی که همکاران بنده از شرکت خارج میشدن همراه وسایل شخصی بنده که گفته بودم بیارن چون من با موتور بودم نمیتونستم ببرم خارج کرده بودن ولی نه مدرک دست بنده هست نه من درخواست پول کردم برای ارسال مدرک ولی به بازپرس اعلام کردم به اشتباه مدرک خارج شده از شرکت بله بنده تماس داشتم که با شرکت تسویه کنید که مدرک ارسال شود همین.
البته اتهام 50 هزار یورو پول نقد هم بهم زدن در صورتی که میگم شرکت دوربین داره و همچین پولی تو اون شرکت جابجا نمیشده؟
حکم چی میتونه باشه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بسته به دلایلی دارد که شرکت ارائه داده و دفاعی که شما نسبت به ان جهت مبری شدن ارایه می دهید دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
به احتمال خیلی زیاد حکم برائت صادر میشه