مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام
دیروز در دادگاه خانواده رای طلاق توافقی من و همسرم با بخشش مهریه از سمت من در قبال طلاق رای صادر شد
البته در حکم دادگاه تعیین شد که همسرم بابت دختر سه ساله مان نفقه ماهیانه 300 هزار تومان پرداخت کند
و هر دو هر گونه اعتراض بعد رو از خود اسقاط کردین
اما امروز پدر شوهرم با در دست داشتن مدارک پزشکی همسرم که ناراحتی عصبی و مشکل روانی دارد و توانایی پرداخت نفقه ندارد به دادگاه رفته
سوالم اینه که خانواده ش می تونن در صورت اثبات عدم تعادل روانی شوهرم و عدم تمکن مالی پدر شوهرم از پرداخت نفقه سر باز بزنن؟
ممنونم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

پدر درهر صورت نفقه فرزند را میدهد ودر صورت وجود جد پدری ایشان باید نفقه را پرداخت کنند ولی باید بررسی کنم در این زمینه به قطعیت نمی توانم بگویم .