مشاوره حقوقی رایگان - عقب انداختن تاریخ اعزام به سربازی

سلام، خسته نباشید. ما من تاریخ 1400/11/1 زمان داریم خودمون رو به نظام وظیفه معرفی کنیم و یک سال مهلت انصراف از دانشگاه من تموم میشود و اگر اون زمان دفترچه پست کنم چون میخواهم کنکور 1401 شرکت کنم. چه زمانی تاریخ اعزام من می افتد و میتوانم تا چه مدت اعزامم رو عقب بندازم؟
آیا از کمسیون پزشکی اقدام کنم تاریخ اعزام من بیشتر عقب نمی افتد؟
پدرم سال 68 بعد از قطعنامه 15 ماه در مناطق عملیاتی استان کردستان (سقز) خدمت کرده است. آیا از این طریق میتوانم کسری بگیرم؟ اگر میتوانم چطوری؟ ممنون از شما