مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروب

سلام. دوست بنده از برگشت از گرجستان یک کوزه بعنوان صنایع دستی با خودش همراه داشت که تو فرودگاه تبریز حین پرواز به تهران مأموران به خاطر فیتیله‌ای که روی درِ کوزه بوده شک کردن و پس از برداشتن لاک متوجه شدن که مقداری خیلی کم تهِ کوزه شراب هست. این کوزه جاساز یا مخفی نشده بوده و تو ساک و چمدان هم نبوده... تو ساک دستی و خیلی تابلو داشتن از گیت رد میشدن! یعنی کشف نکردن! این بنده خدا هم به هیچ عنوان اطلاعی نداشته که توی کوزه مقداری شراب هست! کوزه یادگاری و بعنوان سوغات بعنوان نماد تفلیس به مبلغ تقریبا 8500 تومن خریداری شده. متأسفانه صورتجلسه شده و به کلانتری ارسال شده و تلفنی از قاضی کشیک تعیین تکلیف شد که یک شب تحت‌الحفظ توی کلانتری بمونه تا صبح به دادگاه ارسال بشه. الان چی میشه؟!؟!؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید صورتجلسات مامورین مطالعه بشه اما اگر جرم ایشان حمل مشروبات الکلی اثبات شود احتمال زیاد برای ایشان مجازات جزای نقدی در نظر گرفته خواهد شد.

یک وکیل

سلام" اگر گزارش مأموران انتظامی دائر بر حمل مسکرات و مشروبات الکلی باشد پس از طرح شکایت در دادسرا و صدور کیفرخواست و ارجاع پرونده به دادگاه کیفری به مجازات حمل مشروبات الکلی محکوم می شوید .

یک وکیل

و از آنجایی که حضرتعالی در سوالتان مطرح کردید که فتیله ای روی کوزه بوده که اطراف آن لاک گرفته شده صد در صد آن مقداد مشروب که اگر به فرموده شما ناچیز باشه جهت مرطوب کردن فتیله و روشنایی در داخل کوزه ریخته شده. بهتر است دوست شما از وجود مشروب در کوزه اظهار بی اطلاعی نماید و برای بازپرس این مسئله را توضیح دهد و بگوید من فکر می کردم داخل آن الکل جهت روشنایی است. و تقاضای کارشناسی جهت بررسی محتوایات داخل کوزه نمایند.

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.همکاران کامل توضیح داده اند و جای هیچ توضیحی نیست

مریم طهرانی ها

سرکار خانم مریم طهرانی ها:

باسلام باتوجه به ناچيز بودن مقدار شراب حمل مشروبات الكلي منتفي است البتههمان طور كه همكار محترم فرمودن بهتر است ايشان إظهار بي اطلاعي كنند.

پرسشگر :

بسیار عالی. ممنون از شما عزیزان. قاضی کوزه رو دید و محتویاتش رو خالی کرد و بدون هیچ مشکلی تبرئه شد دوستمون. ولی متأسفم برای این وضع و سیستم که اینقدر داغونه... خودشون هم نمیدونستن دارن چیکار میکنن. فقط علافی و اذیت و استرس رو تحمیل مردم می‌کنن.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام نگران نباشید مشکل خاصی پیش نخواهد امد یحتمل با قید وثیقه تا روز رسیدگی آزاد خواهند شد
با این حال شما می توانید جهت مشاوره بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید
بین ساعات 18 الی 20
لطفا قبل از تماس پیامک ارسال دارید

پرسشگر :

تشکر از سرکار خانم فاطمه اعتمادیان که به ما اعتماد به نفس دادن و نظرشون تا حدودی کمک حالمون شد. ممنون

یک وکیل

خواهش می کنم. انجام وظیفه کردم