مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و میزان دیه ی آسیب ها

باسلام
وقت بخیر
من چند ساله پیش بر اثر حادثه ستون فقرات کمرم شکست و پلاتین گذاشتم و بعد از مدتی در آوردم پزشکم تایید کردن که کمرم بهبود کامل یافت و مشکله کمر درد نداشتم. تا اینکه 4روزه پیش بر اثر تصادف از موتور پرت شدم به زمین که کمرم آسیب دید و دچار کوفتگی و درد شدید شد و زانو و ساقه پایه چپم دچار کوفتگی و تورم و سیاهی و کبودی شد و راننده ی مقصر فرار کرد من با پیگییری قضایی به پزشکی قانونی مراجعه کردم میخواستم بدونم برای آسیب رسیدن به کمرم در این تصادف دیه و ارش بهم تعلق میگیره؟
و نسبت به میزان خسارات چه مقدار دیه تعیین میشود؟

پاسخ ها :

مریم ساریخانی

سرکار خانم مریم ساریخانی :

سلام بله دیه تعلق میگیرد اما میزان دیه و ارش بسته به نظریه کارشناسی پزشک قانونی و با توجه به میزان اسیب وارده می باشد