مشاوره حقوقی رایگان - خودرو مزایده ای

با سلام
خودرویی را دو ماه پیش با حکم دادگاه از بدهکار توقیف سیستمی و سپس فیزیکی کرده در مزایده به خریداری فروختم. خریدار پول را تماما به حساب دولت واریز کرد. آیا اکنون بدهکار میتواند ادعا کند خودرو قبلا فروخته شده بود؟ شخص ثالثی ادعا کند که من 6ماه پیش با قولنامه بنگاه خودرو را خریده بودم!
در دادگاه قابل استماع هست؟

پاسخ ها :

خودرو مزایده ای خرید و فروش خودرو توقیف خودرو بابت بدهی خودرو توقیف خودرو بدهکار مزایده خودرو توقیف شده