مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری یکی از ورثه برای انحصار ورثه

سلام. پدر من دو ماه هست که فوت کرده و در حساب او 50 میلیون پول هست. حالا برای انحصار وراثت یکی از برادرهای من نمی آید که امضا بزند و مدارک خودش رو تحویل بدهد. میخواستم بدونم تکلیف ما چی هست؟ الان مدارک همه ما تکمیل هست و فقط این یک برادرم جلو نمی آید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما نیازی به برادرتان ندارید 1 نفر از وراث هم می تواند درخواست انحصار وراثت کند و با اخذ انحصاروراثت به بانک مراجعه و سهم خود را بگیرد