مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت یکی از ورثه در تقسیم ارث

سلام .
یک باغ پسته 15 ردیف بین 12 سهم تقسیم شده است. یکی ازوراث ( 1 سهم از 12 سهم ) این توافق را قبول ندارد. با این اوصاف 4 ردیف ( 4 ردیف کامل و مساوی ) به ایشان دادند ولی باز قبول ندارد.
حد و حدود مشخص شده است و من سهم باقی وراث (11 سهم ) را خریدم یعنی 11 ردیف از 15 ردیف باغ را. البته از شرایط فوق اطلاع نداشتم.
حالا آن یک سهم ایجاد مزاحمت کرده و میگوید من از تمام باغ محصول برمیدارم.
راهکاری برای رفع ایجاد مزاحمت دارم؟ ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به عدم رضایت برادر شما در تقسیم باغ دروصعیت فعلی بصورت مشاع در جز جز زمین با شما شریک می باشد مگر انکه شما درخواست افراز زمین را با خفظ قانون خرد شدن زمینهای زراعی وباغ انجان دهید که در صورت قابل افراز بودن سهم ایشان تقسیم گردد