مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه رسمی و محضری

با سلام و سپاس از راهنمایی

پیگیری دعاوی اجاره نامه های عادی میبایست توسط وکیل دادگستری و از طریق شورا یا دادگاه اقدام شود و وکالت محضری در قوه قضاییه اعتبار ندارد.

سوال
آیا در اجاره نامه های محضری و رسمی با وکالت محضری میتوان پیگیر دعوی موجر و مستاجر از طریق اداره ثبت اسناد بدون ارجای موضوع به وکیل دادگستری شد؟

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
دادگاه فقط شخص اصیل و وکیل دارای پروانه وکالت را به رسمیت می شناسد.