مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه غرامت

با سلام و خسته نباشید. بنده در شهریور ماه سال 99 در گشت بسیج بودم که یک نفر فرد ناشناس مسلح به بنده شلیک کرد و بنده رو مصدوم کرد. بنده حکم ماموریت داشتم و سپاه معلول حین خدمت ما رو شناخت و الان 25 درصد غرامت تعیین کردند. میخواستم ببینم 25 درصد غرامت چقدر میشود و اگر به من ندادند چطوری حقم رو بگیرم؟ ممنون

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
چنانچه منظور از غرامت دیه کامل است 25 درصد آن می شود یک چهارم دیه کامل به نرخ سالی که پرداخت می شود.