مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام من از شخصی چک دارم برگشت زدم و وکیل گرفتم ولی ادرس چک درست نیست و وکیل بمن گفته اموالش رو برام بیار که زمان تعقیب کردن رو ندارم تا به اموالش برسم لطفا راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال تان ، قاعدتاً وکیل شما که حق المشاوره و حق الوکاله از شما گرفته می باید پاسخگوی به سؤالات حقوقی پرونده شما باشد . با این حال وکیل شما در مرحله اجرای حکم می تواند از واحد اجرای احکام مدنی تقاضا نماید از طریق استعلام از بانک مرکزی جهت توقیف حساب بانکی احتمالی ، از طریق استعلام از طریق اداره ثبت جهت توقیف املاک دارای سند رسمی احتمالی و فروش آن و از طریق استعلام از پلیس راهنمایی و رانندگی جهت توقیف خودرو احتمالی و فروش آن و در صورت داشتن حقوق و مزایا و یا احیاناً مستمری بازنشستگی نسبت به توقیف و کسر یک سوم آن برای افراد مجرد و یک چهارم آن برای افراد متأهل مبادرت و حقوق ضایع شده شما را استیفا نماید . به نظر می رسد آنطور که فرموده اید وکیل تان قصد ندارد با اشتیاق پیگیر کارتان باشد و بیشتر دنبال بهانه جویی است شاید اجرت خدمات شان را تمام و کمال نپرداخته اید ؟!

یک وکیل

پاسخ همکارم کامل بود

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.با عنایت به اینکه وکیل دارید ایشان باید پیگیر کارتان باشد. بعد از قطعیت رای و مرحله اجرا احکام میتوانید استعلامات لازمه در خصوص اموال ایشان گرفته و توقیف کنید.اگر هم تامین خواسته داده اید میتوانید اگر مالی میشناسید معرفی نمایید

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام تمامی همکاران پاسخ جامعی دادند.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام
امور اداری مربوط به پرونده عموما توسط موکل صورت می پذیرد کما اینکه معرفی ملک نیز از همین موارد است
علی الاطلاق شما می توانید جهت مشاوره بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید
بین ساعات 18 الی 20
لطفا قبل از تماس پیامک ارسال دارید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

وکیل شما معرفی اموال را برای توقیف اموال جهت تأمین خواسته،خواسته.ضمن اینکه بدون توقیف هم پرونده مستعد رسیدگی وطی فرایند(محکومیت)است.یاالله