مشاوره حقوقی رایگان - ایا من عضو کانون هستم ؟

من به عنوان معلول حین خدمت سربازی بندج طبق 5 درسال86 بازنشست شدم و فیش حقوق و کارت حکمت دریافت کردم و در کانون بازنشستگان عضو شدم. بعد از آن کانون هرسال اعضا را فراخوان میکنه و بهشون پاداش و غذا میدن ولی ما را دعوت نمیکنن و وقتی سول کردم گفتن شماها از عضویت خارج شدید. ضمنا سهمیه غذای ما را هم قطع کردن .. آیا ما عضو کانون هستیم یا نه؟
آیا میتونن ما را از عضویت خارج کنن یا نه؟
ضمنا بنده با ضربه مغزی. پارگی و نقص چشم. افتادن 12دندان و شکستگی لگن و ران و ساعد و قوزک و غیره با 41درصد جهت پرداخت غرامت بیمه عمر تنها 61 هزار تومان دریافت کردم. آیا حق من این بود؟
چرا به ما کارت بازنشستگی نمیدن؟ و خیلی چرا؟

پاسخ ها :

کانون بازنشستگان معلول حین خدمت سربازی