مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون بنگاه

با سلام. ملکی به جهت دفتر کار اجاره گردید و مالک حضور نداشته و وکیل ایشان اجاره نامه را امضا نموده اند. به دلیل مشکلاتی نظیر کولر، کابینت و مبلغ بالای اجاره که انتظار ملکی بدون عیب و نقص و شیک و تمیز میرفته. مستاجر پیش خود پشیمان شده و به ایشان هم اطلاع داده و مالک هم کلیدی تحویل نداده است و حتی مالک چک های داده شده از سوی مستاجر را از بنگاه نگرفته و چک ها نزد بنگاه است.
حال بنگاه ادعای کمیسیون قرارداد دارد. چه باید کرد؟ لطفا راهنمایی فرمایید. (چک ها هنوز پس از حدود 2 سال نزد بنگاه است)
با تشکر.

پاسخ ها :

کمیسیون بنگاه پشیمانی از قرارداد اجاره