مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت قیم شدن

پدرم فوت کرده و من یه برادر معلول ذهنی دارم و الان من و اون یکی برادرم میخواهیم به مادرم وکالت بدیم برای کارهای بانکی و بعضی مسائل به مادرم ..... مادرم کارت بهزیستی که برادرم هست و نامه های معلولیت ذهنی برادرم که اثبات میکنه که معلول هست رو داره بدون حضورش با در دست داشتن مدارک میتونه قیم بودن برادرم را بگیره من و داداشم هم امضا میکنیم چون الان به خاطر کرونا نمیتونیم از بهزیستی بیاریمش اما مدارک و کارت بهزیستی و حتی پدرم قبل فوت وکالت به مادرم برای حضانت برادرم بود رو داره خلاصه حرفم اینه نمیخواهیم بریم بهزیستی برادرمو بیاریم ممکنه بدون حضورش داداگاه مادرم رو قیم کنه

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
حضور برادر شما در جلسه رسیدگی بستگی به نظر قاضی محترم پرونده دارد.