مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

درود بر شما من بخاطر اعتراف مواد مخدر یگرم نیم محکوم به 2سال یک ماه حبس تعزیری شدم و مبلغ 11میلیون جزای نقدی شده الان یکسال سه ماه حبس تعلیق شدم با شش میلیون جریمه الان من رفتم تخفیف زدم حکم قطعی نیامده بخوام الان بجای حبس جریمه پرداخت بکنم باید چه راهی انتخاب بکنم نرم زندان تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خرید حبس امکان ندارد ولی شما میتوانید درخواست آزادی مشروط یا ... را بدهید