مشاوره حقوقی رایگان - پزشكی

سلام خدمت اساتيد
سوالم بابت يك جراحی زيبايی است
من در تبريز اين جراحی رو انجام دادم كه بعد با مشاوره ٢پزشك به اشكال در جراحی رای دادن برای طرح اين دعاوی چطور وكجا بايد مراجعه كنم چون اين باعث اختلاف بين من و همسرم شده و هردو پزشك در دو شهر مختلف نظر به اشتباه و نكرس شدن پوست و فرم نامتعادل ناحيه جراحی دادن ايا بايد از تبريز اقدام كنم يا از شهر خودم ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله تبریز باید اقدام کنید آنها شما رو برای کمیسیون پزشکی می‌فرستند.کارشناس به شما نظر میدهد.