مشاوره حقوقی رایگان - جراحی زیبایی

سلام. اگر برای جراحی کوچک کردن لب ها به دکتر اندازه بدهیم و بدون آن که از نتیجه عمل اطلاع داشته باشیم و دکتر هم ما رو در جریان نگذارد و بعد از عمل همان اندازه به دست آید ولی مورد پسند نباشد و تناسبی با صورت نداشته باشد. بسا این که حتی مشکل در ظاهر چانه پیش آید و فرم لب هم عوض شود، ما مقصر هستیم یا دکتر؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

مقصر بعد از تنظیم گزارش پزشکی قانونی مشخص خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت تایید تقصیر پزشک توسط پزشکی قانونی وی مسول پرداخت خسارت خواهد شد.
امین احمدی وکیل دادگستری شهرستان اهواز

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید به کمیسیون پزشکی مراجعه نمایید