مشاوره حقوقی رایگان - قسط معوقه وام

سلام، خسته نباشید.
وام ازدواج گرفتم و قسط آن عقب افتاده است. تا حالا قسط عقب افتاده نداشتم و فقط یک مشکلی پیش آمد و نتوانستم تیر ماه رو بریزم. میتونم تیر و مرداد رو با هم پرداخت کنم؟ یعنی یک ماه عقب افتاد و این که به ضامن زنگ میزنند یا از حقوق او کسر میشود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مشکلی پیش نخواهد امد ودو ماه پرداخت تا پرداخت اقساط شما به روز شود