مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن وکالت تعویض پلاک

سلام. من یک ماشین دارم که به شخصی به مبلغ شصت میلیون فروختم و اون بیست تومان رو پرداخت کرد و قرار شد که هر موقع نصف قیمت ماشین رو داد من ماشین رو به او بدهم و در دو ماه همه رو پرداخت کند. چون آشنا بود همچین کاری کردم و وکالت تعویض پلاک بدون مدت به او دادم. الآن 6 ماه گذشته و پولی به من نداده است و ماشین رو هم میخواهد. خواستم بدونم راهی هست وکالت رو باطل کنم و پول او را پس بدهم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اگر وکالت بلاعزل نباشد و به همان دفترخانه مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید