مشاوره حقوقی رایگان - آزمایش دی ان ای برای رابطه جنسی

سلام. من حدودا 5 سال پیش به مدت یک سال با آقای x رابطه داشتم و معاشقه ی جنسی داشتیم و به مرور پرده ی بکارت من در حین معاشقه نازک شد و پارگی صورت گرفت ولی این آقا تکذیب کرد و گردن نگرفت و خلاصه رابطه به من خورد و حالا بعد 5 سال به این آقا برگشتم و با هم دو بار رابطه ی کامل داشتیم ولی در این 5 سال با یک نفر یک بار رابطه ی جنسی داشتم و حالا میخواهم بدونم اگر بخواهم ثابت کنم که پرده ی بکارت من توسط آقای x از بین رفته با توجه به این که آخرین رابطه ام با این آقا بوده، آزمایش دی ان ای آخرین رابطه رو نشان میدهد یا مشخص میشود من با شخص دیگری در این پنج سال رابطه داشتم.

پاسخ ها :

آزمایش دی ان ای برای رابطه جنسی تشخیص آخرین رابطه جنسی رابطه جنسی پارگی پرده بکارت پرده بکارت