مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه به دلیل خیانت زوج

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای ارجمند سایت خوب دادراه.

بنده 7 سال هست که ازدواج کردم همسرم مرد بسیار بی مسئولیت، کمی بد اخلاق و بد دهن هستند. با آن که مثلا عاشق بنده شدند اما دو سه سالی هست که هر ماه میگوید من از تو خوشم نمی آید و برو طلاقت را بگیر. شناختی که از ایشون داشتم قبل از ازدواج پسر بسیار آرام نجیب و مهربونی بود با شروع زندگی و بی مسئولیتی رفتار او عوض شد و کل حقوق او برای دوستانش خرج میشود اگر شاغل نبودم باید گدایی میکردم.

اینک دو بار متوجه خیانت او شدم. میخواهم طلاق بگیرم و مهریه بنده 600 سکه هست چی کار باید انجام دهم که ...

1_ چه شروطی چه مواردی را در دادگاه عنوان کنم که محکوم شود و هم نصف مهریه رو دریافت کنم هم بدون دردسر طلاقم بدهد؟

2_ آیا هزینه زیادی برای اجرای مهریه و پیگیری کارها از من طلب خواهد شد؟ میزان تقریبی آن چقدر هست ؟

3_ بنده ساکن شهری دیگر هستم آیا برای صدور صیغه طلاق حتما باید به محضر زمان عقد مراجعه کنم؟

پی نوشت: مایل به بخشش نصف مهریه به ایشون هستم چون زمان عقد به خانواده او قول دادم.

بسیار ممنونم از همکاری و همیاری شما عزیزان ‌‌‌‌‌

پاسخ ها :

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

چون سوال کلی هست تماس بگیریدراهنمایی کنم