مشاوره حقوقی رایگان - تضییع حق استخدامی

با سلام‌ و احترام.
اینجانب مامای طرحی مقطع کارشناسی به عنوان نیروی طرحی شبکه بهداشت و درمان شهرستان، در مرکز منتخب 24 ساعته کووید 19 که تنها مرکز منتخب کووید 19 شهرستان می باشد؛ به عنوان مامای مرکز منتخب ( به صورت شیفت صبح ثابت و شیفت های عصر و شب آنکال)، به عنوان پرستار مرکز (در شیفت های صبح، عصر و شب ) و نمونه بردار مستقیم کووید 19 در طول ایام کرونا مشغول به انجام خدمت می باشم.
اینجانب در آزمون استخدامی 24 دی ماه سال 1399 شرکت و موفق به کسب نمره علمی 70/22 با اختلاف 2 امتیاز از نفر اول همکار محترم کارشناس مامایی که در مرکز خدمات جامع سلامت روستایی مشغول فعالیت می باشند، شده ام که مرکز ذکر شده نه مرکز منتخب کووید 19 بوده و نه این خانم فعالیت مستقیم در مبارزه با بیماری کرونا داشته است اما بر خلاف دستورالعمل ها که قرار بود بر حسب نوع درگیری با این بیماری مستقیم یا غیر مستقیم از 2 تا 20 نمره داده شود و به دور از رعایت انصاف و عدالت، فرم گواهی 20 امتیاز کامل کرونا از طرف مسئولان شبکه بهداشت و درمان امضا و تحویل ایشان گردیده است که ایشان با احتساب این 20 امتیاز با اختلاف 2 امتیاز به عنوان نفر اول معرفی شده اند و به وضوح باعث تضییع حقوق اینجانب گردیده است. لطفا برای احیای حقوق من راهنمایی بفرمایید که چه کاری باید انجام دهم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
میتوانید در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید