مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت خسارت تاخیر تادیه

با سلام و احترام.

اگر شخص بدهکار به پرداخت بدهی و خسارت تاخیر تادیه محکوم بشود اما فرد معسر باشد و توانایی مالی نداشته باشد و هیچ اموالی نداشته باشد، میتواند از پرداخت خسارت تاخیر تادیه معاف باشد؟ چون که از شرایط دریافت تاخیر تادیه این هست که بدهکار توانایی مالی داشته باشد اما این فرد واقعا توانایی مالی ندارد.

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

از زمان پذیرش اعسار اولین قسط پرداخت کنید خسارت تاخیر محاسبه نمیشود به ستاد دیه دارای شرایط خاصی هست کمک می‌کند