مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب جهاد کشاورزی

سلام. از بیست هزار متر زمین 200 متر خریدم که سند هم دارد و در آن یک ساختمان 80 متری ساخته ام ولی اداره جهاد به جرم تغییر کاربری از من شکایت کرده و حکم تخریب گرفته است. این در حالی است که کل همسایه های من هم مثل من هستند ولی دادگاه فقط برای من حکم داده است. من موندم الان چی کار کنم. مگر در زمین 200 متری هم میشود کشت کرد؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میتونین اعتراض کنین یا مالکیت رو به شخص دیگه انتقال بدین و ایشون اعتراض ثالث کنن

حبيب اله  احمدي

جناب آقای حبيب اله احمدي :

سلام به استناد قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی ، تقسیم و فروش زمین غیر قانونی است و شما با این وضعیت نمیتونید سند بگیرید اراضی کشاورزی رو بدون مجوز تغییر دادید و مطابق قانون باید مجازات بشید مجازات آن جزای نقدی سه تا پنج برابر و قلع و قمع بنا است جزای نقدی رو حتما ازتون میگیرن ولی عملا قلع و قمع نمیکنن