مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

سلام. 10 سال پیش من و مادرم ملکی رو با مشارکت هم خریدیم که من برای این که همسرم نخواهد سهم خونه رو چند سال بعد بفروشد یا مادرم رو مجبور کند که سهم من رو بدهد فقط پول رو دادم و خونه رو کامل به نام مادرم کردم. ایشون هم برای اینکه برای سرمایه ای که دادم بعدا وارث دیگر مشکل درست نکنند، طی یک قرارداد دستی و با حضور شاهدان قرارداد صلح عمری تنظیم کردیم. البته هیچ حق فسخی هم ننوشتیم. الان 8 سال میگذرد و من متوجه شدم مادرم به خاطر اختلافی که با من و خواهرم پیدا کرده بود به گفته خودش خواسته ما رو از ارث محروم کرده باشد و همه اموالش رو در دفتر اسناد رسمی بدون حق فسخ صلح خیریه کرده است و مادرم ماه گذشته به رحمت خدا رفت و من موضوع صلح رو به تازگی فهمیدم.
حالا با در نظر گرفتن صلح دستی که من دارم و پولی که برای خرید خونه دادم و درک رسمی که مرکز خیریه دارد، تکلیف چی هست؟

پاسخ ها :

صلح عمری بعد از فوت صلح عمری صلح دستی ملک به فرزند