مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از سهم الارث

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم. آیا به پسر بزرگ خانواده سهم الارث از بنیاد شهید از حقوق ماهیانه و مزایای پدر شهیدش تعلق میگیرد یا نه. و من میتونم مهریه ام را از طریق بنیاد شهید دریافت کنم یا خیر. با تشکر منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم.

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

با سلام
با توجه به اینکه مستمری خانواده شهدا به وراث قانونی تعلق می گیرد به اندازه سهم همسرتان از ارث پدرش می توانید نسبت به توقیف ان از بابت مهریه اقدام فرمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
برابر قوانین مربوط به ارث در صورت وجود شرایط به تمام فرزندان ارث تعلق می گیرد
خیر نمی توانید از طریق بنیاد شهید وصول نمایید
باید طرح دعوا در محکمه خانواده نمایید
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر
میتوانید با شماره تلفن وکیل در سایت دادراه 09159249885 تماس حاصل فرمایید
بین ساعات 18 الی 20

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.شما در بدو امر مطالبه مهریه و میتونید تامین خواسته و مال یا شماره حساب یا... معرفی و توقیف میشود.

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

حقوق هراداره وسازمانی جزو ترکه محصوب نمی شود وفقط به همسر وافراد تحت تکفل پرداخت می شود

یک وکیل

توقیف و برداشت هر بدهی مشروع متوفی از ترکه اش مجاز است و همچنین توقیف و کسر یک چهارم حقوق بازنشستگی یا وظیفه افراد موضوع ماده 96 قانون اجرای احکام مدنی جایز است مشروط بر اینکه دین مربوط به شخص بازنشسته یا وظیفه بگیر باشد .

یک وکیل

سلام. حقوق ایشان به همسر و افراد تحت تکفل ایشان ( یعنی فرزندان مجرد) تعلق می گیرد و شما بعنوان عروس ایشان نمی توانید مهریه خود را از آن حقوق و مزایا وصول بفرمایید. باید از طریق دادگاه خانواده اقدام بفرمایید و اموال همسر خود و یا حقوق همسرتان را توقیف بفرمایید

یک وکیل

سلام" قابل توجه همکار محترم " آنطور که از سؤال مستفاد می شود اگر اشتباه نکنم به نظرم پرسشگر محترم ، همسر محترم شهید سرافراز باشند که می خواهند مهریه شان را از ترکه شهید وصول نمایند و نه عروسشان .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر ایشان مستمری بگیر از بنیاد هست ،بلی ولاغیر.یاالله

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

برحسب میزان سهم الارث همسرتون قابلیت توقیف دارد.