مشاوره حقوقی رایگان - فروش پیج ایسنتاگرام

با سلام و خسته نباشید. من یک پیج اینستاگرام را به کسی به مبلغ 550 هزار تومان فروختم و من شماره حساب خودم رو ندادم و به حساب یکی از اعضای خانواده واریز کردند. بعد از دو روز ایشون پیام دادند که پیج رو برگردوندی و اون رو غیر فعال کردی. در صورتی که من کاری نکردم و بعد هم پیج رو برای ایشون فعال کردم و بازگردانی کردم و پسورد هم در اختیار او قرار دادم اما ایشون دبه کرد گفت به حریم شخصی من تجاوز کردی. در صورتی که من فقط پیج رو بازگردانی کردم و پسورد به او دادم و گفت به من 600 هزار تومان پول بده تا شکایت نکنم و گر نه به جرم پولشویی از صاحب کارت شکایت میکنم و گفت پیج به درد من نمیخورد اما ایشون زیر معامله زدند و الان هم میگوید یا پول من رو میدهی یا از صاحب کارت به جرم ورود به حریم شخصی شکایت میکنم و 600 تومن میخواهد و زیر معامله زده و پایبند نبوده است. ضمنا شماره حسابی که پول واریز کرده به نام من نیست من هنگامی که پیج رو برای ایشون بازیابی کردم به صورت ناخودآگاه و کاملا اتفاقی پیام های او را دیدم که پر از چت های غیر اخلاقی و رد و بدل عکس های برهنه زنان و فرستادن عکس آلت جنسی در یک گروه اینستاگرامی بود. حالا هم گفتم که من جرمی مرتکب نشدم و به ایشون گفتم شکایت کنید من هم چت های غیر اخلاقی شما رو گزارش میدهم و ایشون مدعی شده به حریم شخصی او تجاوز کردم. آیا این حریم شخصی است؟
ضمنا عکس خانوادگی رو برداشته و برای من فرستاده که اگر پول من رو ندهی آن را پخش میکنم و تهدید به آبروریزی کرده است اما معامله انجام شده و من پیج رو دادم و پول رو گرفتم و الان ایشون دبه کرده خواستم بدونم از لحاظ حقوقی میتواند شکایت کند؟ صاحب حسابی که پول ریخته من نبودم. آیا حساب مسدود میشود؟

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
با تلفن 98 917 306 4166
جناب دکتر زارع تماس بگیرید تا راهنمایی تان کنند

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

کار شما جرم نیست درصورت شکایت بگین بدهکار بودن مشکلی پیش نمیاد جهت توضبح تکمیلی تماس بگیرین