مشاوره حقوقی رایگان - ابطال واگذاری ملک به صورت صوری برای دریافت وام

در سال 73 داداشم از پدرم یک نامه ای دریافت کرده تحت این عنوان که تمام زمین های کشاورزی را به فرزندم واگذار کردم و شورای محل هم چون میدانسته فقط صوری و برای دریافت وام از بانک کشاورزی بوده تایید کرده، حال بعد از 24 از نامه واگذاری سال و 4 سال بعد از فوت برادرم ورثه های آن مرحوم مدعی هستند که این زمین به پدرشان واگذار شد و ادعای مالکیت دارند. با وجود اینکه شورای محل تایید می کنند که این واگذاری صوری بوده و همچنین واگذار کننده در قید حیات هست آیا مدعی به خواست خود خواهند رسید اگر بله آیا به راحتی می توان برای ابطال واگذاری دادخواست داد؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

دادخواست اثبات مالکیت از سوی پدرتون

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برای اثبات صوری بودن بایدمدرک داشته باشید،نامه شورا،دونفرشاهدو...