مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند

باسلام ما یه سند 3 دانگ داشتیم که زمان قدیم 1/5دانگ اون رو به همسایه فروختیم و همسایه خودش 1/5 دانگ خودش رو هم با اون 1/5 ما برد و شش دانگ کرد ولی الان ما هرکاری میکنیم سندمون 6 دانگ نمیشه همون 1/5دانگ مونده ما الان باید چه کار بکنیم که سندمون تبدیل به شش دانگ بشه؟
ممنون از لطف شما.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای موافقت اداره ثبت و شهرداری برای صدور سند شش دانگ باید از لحاظ طول و عرض زمین و متراژ زمین به اندازه ای باشد که اداره ثبت موافقت نمایید و اینکه باید ملک مشاع نباشد و ..