مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانواده

با خانمم بگومگوهای داشتیم خانمم به خواهرش که در شهر قدس زندگی میکنن زنگ میزند خواهرش با شوهرش میان ساوه خانه ما ساعت یک ظهر منم بعد از ظهر کار بودم ساعت یک و نیم بایستی میرفتم سرکار وقت صحبت زیاد نداشتم باجناقم با خانومش تهاجمی حرف میزدن که منو محکوم کنن بهرحال من بلند شدم برم سرکار باجناقم گفت بچه هاتو با خودمان می‌بریم خانه خودمان من قبول نکردم و اسرار کردم ببرین طلاقش میدم. رفتم سرکار برگشتم دیدم بچه هام نیستن زنگ زدم چندبار پیام فرستادم امشب حتما برشانگردانید به فردا برسد تمام میشود طلاق میدم الان نزدیک ده روزه رفتن باید از کجا شروع کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است قبل از اقدام قانونی با یک وکیل مشورت نمایید و سپس ...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
فعلا دادخواست الزام به تمکین بهترین کاری هست که میتوانید انجام دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز فوری شما مشاوره تلفنی است بهتر است جهت اقدامات مقدماتی تماس تلفنی فورا صورت گیرد
از طریق پنل مشاوره تلفنی با اینجانب تماس بگیرید