مشاوره حقوقی رایگان - پلاک المثنی موتور سیکلت

با عرض سلام و خسته نباشید.
موتوری هست که پلاک آن مفقود شده است و صاحب موتور خارج از کشور اقامت دارد ولي کارت ملی صاحب موتور هست و مدارک موتور هم‌ کامل هست. از اقوام صاحب موتور فقط مادر او هست. می‌توان برای این موتور پلاک گرفت؟
موتور وکالت نامه ندارد.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا باید مالک حضور داشته باشد ویا وکالتنامه بنام مادر ایشان تنظیم تا امور اخذ پلاک انجام گیرد

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام .صاحب سند باید به طریق مقتضی به شما جهت مراجعه به راهنمایی و رانندگی وکالت رسمی بدهند .