مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدر توسط پسر

سلام.
پسری 22 ساله هستم و‌ تنها با پدرم زندگی میکردم اما پدرم چند روز پیش زیر دستگاه دیالیز به کما رفتند و فوت کردند و من تنها هستم و‌ خواهر برادری هم ندارم و از عهده کرایه خونه و‌ مخارج زندگی ام بر نمی آیم. خودم سرپرست خودم هستم و مادرم هم سال ها پیش از پدرم جدا شدند و دنبال زندگی خودشون رفتند. آیا من میتوانم حقوق پدرم را با این شرایط بگیرم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فرزندان ذکور تا سن بیست سالگی و بعد از آن منحصراً در صورتی که معلول از کار افتاده نیازمند باشند یا اشتغال به تحصیلات دانشگاهی داشته باشند حسب مورد از کمک هزینه اولاد، بیمه و مستمری بازماندگان یا حقوق وظیفه والدین خود برخوردار می گردند.