مشاوره حقوقی رایگان - آیا سابقه ی کیفری دارد یا خیر

سه سال قبل یکی از دوستان برادرم رو به جرم دزدی گرفتن. و چون سابقه دار نبود و خسارتی وارد نشده بود و صرفا شیطنت بود براشون دوسال حبس تعلیقی بریدن. باید میرفتن اثر انگشت میگرفتن . که خب با مشورت کسی نرفتن انگار. توی حکم هم نوشته شده بوده که بعد از دوسال از سابقه حذف میشه انگار. میخواست بدونه الان اگر گواهی سوء پیشینه بگیره سابقه داره یا خیر. ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در هرصورت سوء پیشینه در سوابق وشناسنامه کیفری شخص براساس کد ملی درج می گردد لیکن پس از شمول مرور زمان شخص مرتکب مشمول محرومیت اجتماعی نخواهد بود ودراین صورت در پاسخ استعلام درج نخواهد شد