مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مربی

سلام وقت بخیر
مربی من برای ورزش ems مبلغ 2300 برای 18 جلسه ازم گرفته و بعد از دریافت پول گفت کرونا گرفته ( به دروغ چون جایی که اجاره کرده بود دعواش شده بوده و بیرون انداختنش ) یک ماه شروع کلاسمون رو عقب انداخت و درخواست کردیم پولمون رو پس بده و امتناع کرد! بعد از اون 3 بار در نقاط مختلف تهران جاشو تغییر داده و چند بار برگزاری کلاس رو کنسل کرده حالا برای جلسه آخر کلاس میگه جلسه تون سوخت شده و وقتی اعتراض میکنیم فحاشی میکنن. من قصد شکایت از ایشون رو دارم لطفا بررسی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید با فیش واریزی ودر صورت عدم انجام تعهدات خود نسبت به تقدیم دادخواست حقوقی واسترداد وجه اقدام نمایید در خصوص فحاشی نیز موضوع قابل شکایت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وادب و احترام
تحت عنوان مطالبه وجه و توهین قابل شکاست است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.