مشاوره حقوقی رایگان - پرونده راننده موتور

راننده برخورد جدول پرت شد اون لازم ماشین ال نود هم زیرش گرفت و جواب پزشک قانونی صدمات متعدد بدنی بود به دلیل دنده عقب گرفتن ماشین اما مقصر حساب شده اعتراض زدیم داد سرا ناحیه 32بود بعد به دادگاه قضایی قدس شعبه 1171 رفت قاضی قرار منع تعقیب داده شماره دادنامه ................. تصمیم نهایی بود دو شاهد هم داریم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام دوست عزیز سوال مطرح شفا و منظور شما براحتی قابل درک نیست لطفا خواست خودرا دقیق مطرح نمائید موفق باشید.

پرسشگر :

سلام مقصر تصادف حساب شده موتوری بوده برخورد به جدول وسط خیابان کرده وپرتاب شده اول این ماشین هم بهش زده و دنده عقب هم گرفتن اما مقصر این شناخته شده دادگاه هم در خصوص اعتراض ما به قرار 97/04/17قرار منع تعقیب صادر کرده ایا میشود باز پیگیر شویم یا از صندوق خسارات دین تقاضا کرد ممنون میشم کمکم کنید

پرسشگر :

سلام ببخشید چگونه میشود از صندوق خسارات بدنی دیه شمسی که با موتور بوده و فوت شده و مقصر هم شده گواهی نامه و بیمه نداشته دیه را تقاضا کرد و پیگیری کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید

پرسشگر :

سلام خسته نباشید ببخشید میشود در صورتی که راننده موتور مقصر حساب شده گواهی نامه و بیمه نداشته باشد دیه آن را از صندوق خسارات بدنی تقاضا کرد ممنون میشم راهنمایی کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

درخواست مطالبه دیه کنید