مشاوره حقوقی رایگان - تهمت لواط

با سلام
شخصی که ترنس است به من به دروغ تهمت لواط زده است به خدا من این عمل زشت را انجام ندادم و آن شخص قصد اخاذی دارد سوال من این است که آیا اگر 4 نفر از دوستانش را بیاورد تا شهادت دهند صرف شهادت دروغ آنان من محکوم میشوم ؟! اگر رابطه‌‌ی دخول با فرد دیگری داشته باشد از کجا مشخص میشود که کار من نبوده ؟
تو رو خدا راهنمایی کنید شرایط روحی خوبی ندارم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

شرایط اثبات خیلی سخت است شما به هیچ وجه اقرار به این کار نکنید با ارجاع به پزشکی قانونی همه چیز مشخص خواهد شد

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

چهارتفر شاهد بایست حتما عمل لواط را دیده باشند و در صورت دخوا حتما ظرف مدتی که علایم میماند پزشکی قانونی احراز کند که دخول واقع شده.در کل اثبات لواط کار راحتی نیست و شهود در صورت شهادت دروغ دادن مجازات میشوند